• Rust
  • Natuur
  • Ontspannen
  • Genieten

Covid-19

Veilig boeken en verblijven, ook in tijden van Covid-19.

De (verplichte) eindschoonmaak is aangepast aan de eisen rondom het schoonmaken van het chalet gedurende deze pandemie. Je kunt dus er vanuit gaan dat er alles aan gedaan is om een Covid-safe chalet voor je gereed te hebben.

Kostenloos annuleren ivm Covid-19

Als er (in)reisbeperkende maatregelen (code rood) zijn, opgelegd door de overheid i.v.m. Corona voor reizen van en naar Frankrijk, kun je tot 2 dagen vóór aankomstdatum kosteloos annuleren.

Alle reeds betaalde bedragen worden volledig teruggestort.

Andere redenen voor annulering vallen onder de gewone voorwaarden voor annulering en dienen eventueel via je annuleringsverzekering te worden geclaimd. Een annuleringsnota zal op verzoek worden verstrekt.

Maatregelen op Parc Le Duc

ter voorkoming van verspreiding van de Corona virus
Om de veiligheid van eigenaren, gasten en beheer op het park te garanderen is een aantal maatregelen ingevoerd m.b.t. de verspreiding van de Corona virus. De maatregelen zijn conform de door de Franse overheid ingestelde maatregelen en protocollen.

Vind hier actuele informatie.

Recreatie
De speeltuin, jeu de boules, tennisbaan, voetbalveld en tafeltennistafel zijn geopend, gebruikers dienen gepaste afstand te houden. Materialen worden in principe niet uitgeleend
Receptie
Er is éénrichtingsverkeer bij de receptie, max. 2 personen tegelijk binnen.
Technische dienst
Indien medewerkers van het park of anderen werkzaamheden moeten uitvoeren in een vakantiewoning, dient de eigenaar buiten te wachten.
Schoonmaak protocol vakantiewoning
Om te kunnen garanderen dat een vakantiewoning volgens de protocollen van de Franse overheid wordt schoongemaakt, is het schoonmaak protocol op het park aangescherpt.

De (eind)schoonmaak werkzaamheden van La Cabane 32 zijn uitbesteed aan het parkbeheer van Park Le Duc.  Na vertrek van elke huurder wordt La Cabane 32 door een extern schoonmaakbedrijf schoon gemaakt volgens het protocol.

Dit betekent dat de woning zoals altijd grondig wordt gereinigd voor aankomst.

Tevens wordt er extra tijd en aandacht besteed aan het ontsmetten van de contactoppervlakten, zoals deurkrukken, afstandsbedieningen, contactpunten van het licht en werkoppervlaktes zoals het aanrecht e.d.