• Rust
  • Natuur
  • Ontspannen
  • Genieten

Gasten reviews 2022

Familie Moons (16 juli t/m 30 juli 2022)

We zijn inmiddels weer thuis na een erg fijne vakantie. Het verblijf in jullie accommodatie is ons goed bevallen. 

OMGEVING
Het park ligt in een super mooie omgeving. Elke keer dat we na een dagje weg weer terugreden naar het park genoten we van de landelijke omgeving. Zo zijn we een aantal keer naar het strand geweest bij Palavas les Flots (lekker afkoelen in de zee). We hebben de Grotte des Demoiselles bezocht (erg indrukwekkend).

We hebben met onze kinderen een kanotocht gedaan bij Saint Guilhem le Désert -Gorges de L'Hérault (één van de hoogtepunten van onze vakantie). We zijn een dagje naar Nimes geweest (wat een fantastische stad). En we hebben de markt van Sommières bezocht waar we heerlijke Franse specialiteiten hebben gekocht. Kortom, ondanks het erg warme weer hebben we allerlei leuke dingen ondernomen. 

HET PARK
Het Parc le Duc heeft een fijne en gemoedelijke sfeer. Het zwembad zorgde voor de benodigde verkoeling en gelukkig was het er niet te druk. We hebben heerlijk gegeten bij het restaurant op het park. De kinderen gingen hier ook elke avond naar toe om samen te zijn met met de Nederlandse jeugd. Door de gemoedelijke sfeer konden onze kids (15 en 17) zelf in de nacht terug naar het huisje gaan en voelde dat voor ons goed (veilig). Zij hebben hebben de avonden super genoten met leeftijdsgenoten en wij konden in alle rust genieten van de fantastische plek bij het huisje. 

HET HUISJE
We hebben genoten van jullie vakantiehuisje. De veranda met extra koelkast (en wasmachine) was een uitkomst. De ruime en rustige plek gaf ons vaak het gevoel alsof we alleen in de natuur waren (erg bijzonder). Alles wat voor een fijn vakantieverblijf nodig is, was aanwezig. 

Zoals je hebt kunnen lezen, is ons verblijf prima bevallen. Een aanrader! Ondanks dat wij in principe elk jaar naar een nieuwe vakantiebestemming gaan, zouden onze kinderen volgend jaar graag opnieuw hierheen gaan.
Bedankt voor alles!
Groetjes, Misha en Jan-Matthijs


Fam. Van Rheenen (30 juli t/m 14 augustus 2022)
Wat een fijne vakantie hebben wij gehad met onze kinderen van 5 en 9 op deze mooie plek. Dichtbij het zwembad en restaurant waar we helemaal niets van hebben gemerkt als we weer terug waren.

We zijn helemaal om, voor ons geen vakanties meer met onze kinderen in een appartement of hotel.
Kinderen helemaal happy en de oudste kon volledig zelfstandig en vooral veilig over het park gaan naar de nieuwe vriendjes. Voetballen, zwemmen en uiteraard met z'n allen op de trampoline bij ons. Lekker gezellig.

Het huisje is hartstikke leuk, gezellig ingericht en voorzien van alles wat je nodig hebt op vakantie. De airco was heel prettig en ook wel nodig. 

De rust op deze plek is waanzinnig fijn met de hele dag zon en als het te warm was, hoppa onder de koele buitendouche! Zo lekker.

Volgend jaar weer riepen onze kinderen en dat zou zo maar eens heel goed kunnen.

Dank jullie voor deze plek en (misschien) tot volgend jaar!! ;-)

Luke, Charissa en kids


Fam. van der Pal (18 september t/m 9 oktober 2022)

We hebben een heerlijke vakantie gehad van bijna 3 weken in La Cabane 32 op Parc le Duc zo in het najaar met de aangename temperaturen. Mijn vrouw en ik waren voor het eerst op het park en hebben genoten van de privacy, rust en natuur bij het chalet. 's Avonds hebben we vaak heerlijk gegeten bij het restaurant. Mooie uitstapjes hebben we gemaakt in de nabije omgeving. Montpellier is echt een aanrader; we hebben een mooie treinrit gemaakt door deze prachtige stad.

Het chalet is erg gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien. De tuin is zeer ruim en mooi opgezet met alle tuinmeubilair; je kunt kiezen uit de vele ingerichte plekjes om te gaan zitten of te liggen in de zon of schaduw. Als we een puntje moeten noemen, dan is de badkamer iets aan de kleine kant, maar dat hebben wij totaal niet als hinderlijk ervaren. Bovendien is er nog de heerlijke buitendouche. 

Het persoonlijke contact met de verhuurders hebben wij als zeer prettig ervaren. We zijn nog aangenaam verrast; op de verjaardag van mijn vrouw, werden gebakjes bezorgd door de rijdende bakker op het park. Alle informatie vooraf en de instructies ter plaatse zijn aanwezig voor een prettig verblijf. Als ook de informatie over de vele activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving. Bedankt voor alles en we wensen jullie nog veel plezier en succes met de verdere verhuur.

Henk & Petra.