Over Parc Le Duc

Parc Le Duc is een bijzonder Nederlands vakantiepark in Zuid-Frankrijk. Het ruim opgezette park heeft een geheel eigen en gemoedelijke sfeer. Dit en de prachtige omgeving en het aangename mediterraan klimaat maken Parc Le Duc een heerlijke vakantiebestemming.

U zult verbaasd staan over de rust op het park, de vele mogelijkheden en de schoonheid van de omgeving.

In het hoogseizoen is Parc Le Duc vooral in trek bij gezinnen met kinderen van alle leeftijden. Terwijl de kinderen zich vermaken o.l.v. het animatieteam, kunt u rustig een boek lezen of lekker van de zon genieten. Parc Le Duc is een veilige omgeving voor jong en oud. Parc Le Duc is een oase van rust en gezelligheid. 

Ervaar de Franse cultuur in combinatie met de Hollandse gastvrijheid. Beleef een actieve vakantie of juist een rustig en ontspannen verblijf.

 

Zwembad
Het park heeft een prachtig nieuw zwembad van 22 bij 11 meter met een diepte van 1,60m tot 0,60m en een kinderbad van 9 bij 4 meter met een diepte van 0.45 tot 0,60m. Het zwembad is voorzien van ligstoelen en parasols. Het zwembad is rondom beveiligd met een hekwerk en een beveiligde toegangsdeur, zodat kleine kinderen niet zonder begeleiding in het zwembad kunnen komen. Bovendien is er altijd een gecertificeerde badmeester aanwezig, dat geeft een veilig gevoel!

 

Sport en spel
Naast een speeltuin voor de kleintjes is er voor sportievelingen een voetbalveld, (gratis) tennisbaan, schaduwrijke jeu de boules baan en tafeltennistafel. Voor de oudere jeugd is er een eigen ontmoetingsplek bij de tafeltennistafel. De jongerenplek is in de avonduren verlicht.

 

Animatie
In het hoogseizoen wordt voor de kinderen van alle leeftijdsgroepen  activiteiten georganiseerd door een Nederlands recreatieteam. Voor de jonge kinderen is er elke ochtend een programma. Voor de oudere jeugd worden er sport en spelactiviteiten georganiseerd.

 

Oplaadpunt elektrische auto’s
Sinds kort beschikt het park over twee oplaadpunten voor elektrische auto’s. Opladen gebeurt met de app van Virta.

 

Veiligheid
Er is veel aandacht besteed aan de veiligheid op het park. De toegang van het park is voorzien van een slagboom.
In het zwembad  is gedurende het gehele seizoen een badmeester aanwezig.
Er is een hartdefibrillator aanwezig.

De beheerders zijn 24/7 altijd bereikbaar voor hulp bij ongevallen.

Openingstijden receptie 
1 jan.  – 30 apr.         ma t/m do         09.30 – 12.30 uur.
1 mei  – 11 jul.            ma t/m vr         09.30 – 12.30 uur.
12 jul.  –  13 aug.       ma t/m za          09.30 – 12.30 uur.
14 aug. – 15 okt.        ma t/m vr          09.30 – 12.30 uur.
16 okt.  – 31 dec.       ma t/m do         09.30 – 12.30 uur.

 

Restaurant

Heerlijk lunchen, drankje doen of uitgebreid aan het diner. Het restaurant op het park is uitstekend. 

Hier serveert men heerlijke gerechten voor een redelijke prijs. Het restaurant organiseert in het hoogseizoen muziekavonden met live muziek. 

In het weekend zijn vooral veel lokale fransen te vinden in het restaurant dus tijdig reserveren is wel aan te raden.