Over ons

Wij hebben als gezusters Chateau (Slot in het Nederlands) La Cabane 32 in augustus 2022 gekocht op Parc le Duc. Bij de eerste aanblik van de prachtige karakteristieke chalet waren wij op slag verliefd en verkocht. De smaakvolle en knusse inrichting waar je je meteen thuis en welkom voelt.

En dan de plek van het chalet. Zo mooi gelegen aan de buitenzijde van het park, het geweldige mooie uitzicht, de volledige privacy en rust .......je voelt je daar echt even alleen met de natuur. En toch de voorzieningen binnen handbereik zoals het zwembad, het restaurant, de sport- en tennisvelden, jeu de boules banen, receptie etc. 

De tuin is zeer ruim opgezet met haar 650m2, waar de gehele dag volop de zon schijnt.... en waar de bomen en de parasols de benodigde schaduw geven. Er zijn verschillende zitjes gecreëerd voor: een ontbijtplekje in de morgen,.....verschillende ligbedden voor het zonnen,  .... een gezellige eettafel met genoeg stoelen voor een BBQ .....en fauteuils voor een goed glas wijn bij de ondergaande zon. 

In onze jonge jaren hebben wij met onze ouders vele vakanties doorgebracht in Zuid-Frankrijk. Tijdens ons verblijf in La Cabane 32 hebben we de omgeving verkend en kwamen vele herinneringen weer boven. Door de centrale ligging van Vacquiéres, maakt het niet uit welke windrichting je kiest, overal is het even mooi.... de bergen en overweldigende natuur met haar rivieren, de middeleeuwse dorpjes met brocante markten, de prachtige stranden aan de kust en niet te vergeten Montpellier. Alles binnen 20 a 30 min te bereiken met de auto.

Wij hopen dat jullie net als ons genieten van deze unieke plek en er fantastische tijden zullen beleven. We kijken er naar uit om jullie te verwelkomen en jullie belevenissen te horen. 

Hartelijke groeten

Karin en Jane